Molimo Vas instalirajte ili ukljucite flash plugin

PVC STOLARIJA

PVC materijal, odnosno stolarija, je vaša najbolja solucija. Mi izrađujemo kvalitetnu stolariju. PVC stolarija je primer vrhunske tehnike i dizajna.
ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Naša aluminijumska stolarija se izrađuje od profila firme "ALUMIL" koja predstavlja jednog od najznačajnijih dobavljača aluminijumskih profila u Evropi.
STAKLOREZAČKE USLUGE

Kod nas možete ustakliti sve što ste zamislili: prozore, vrata, izloge... možete zameniti sve oštećene i razbijene staklene površine i sl.

Aluminijumska stolarija

Naša aluminijumska stolarija se izrađuje od profila firme "ALUMIL"  koja predstavlja jednog od najznačajnijih dobavljača aluminijumskih profila u Evropi. Svi proizvodi ove firme su sertifikovani od strane međunardno priznatog instituta.  Alumil nudi raznovrsne sisteme profila koji su pogodni za izradu prozora, vrata, roletni, fasada I za mnoge druge namene u građevinarstvu.

Alu stolarija je  zastakljena termopan ili niskoemisionim staklom. "ALUMIL” profili  su specijalno dizajniran profili sa velikom raznovrsnošću spoljašnjeg zgleda (skrivena krila, izgled čelika, inox izgled, izgled drveta).  Aluminijumska  stolarija od ovih profila pokazala se kao vrhunska po pitanjima vodonepropusnosti, otpornosti na udare vetra, zvučnoj izolaciji…


Predstavlja pravi izbor kako za poslovne tako i za i stambene prostorije.
Design by NormaReclamare