Molimo Vas instalirajte ili ukljucite flash plugin

PVC STOLARIJA

PVC materijal, odnosno stolarija, je vaša najbolja solucija. Mi izrađujemo kvalitetnu stolariju. PVC stolarija je primer vrhunske tehnike i dizajna.
ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Naša aluminijumska stolarija se izrađuje od profila firme "ALUMIL" koja predstavlja jednog od najznačajnijih dobavljača aluminijumskih profila u Evropi.
STAKLOREZAČKE USLUGE

Kod nas možete ustakliti sve što ste zamislili: prozore, vrata, izloge... možete zameniti sve oštećene i razbijene staklene površine i sl.

Okovi za nameštaj

Okovi su jedan od vrlo bitnih detalja prozora, na koji bi potencijalan kupac trebalo da obrati pažnju.
Kvalitetan i pravilno ugrađen okov za pvc prozore osigurava pre svega optimalno dihtovanje prozora, zatvaranje, provetravanje i protivprovalnu sigurnost.


U  našoj proizvodnji koristimo
ROTO, FAPIM  i STUBLINA
okove.

 

Roto okovi predstavljaju prepoznatljivo ime kvaliteta u oblasti okova u svakoj kući - u celom svetu.

roto.de

Za aluminijumsku stolariju koristimo okove italijanskog proizvođača Fapim.
Ovi okovi su elegantne spoljašnjosti sa jakim unutrašnjim mehanizmima. Čuvena italijanska fabrika Fapim od 1974. godine proizvodi okov za aluminijumske prozore i vrata, kombinovanjem inovacija i lakoće korišćenja. Danas Fapim ima katalog koji sadrži preko 1.000 artikala. Kvalitet proizvoda je sertifikovana od strane glavnih evropskih institucija ISO 9001, UKR-SEPRO, Qualicoat i Qualanod odobrenja.

fapim.it

Okovi za aluminijumsku stolariju firme Stublina -  proizvodni program koji se proširuje iz godine u godinu predstavljaju artikli iz oblasti okova za aluminijumsku stolariju, pogonske ručica za prozore, kvake za vrata, spojnice za prozore, spojnice za vrata, brave, zasuni, okretni okovi, okretno-nagibni okovi, kao i cilindri za brave……..

stublina.com

Design by NormaReclamare