Molimo Vas instalirajte ili ukljucite flash plugin

PVC STOLARIJA

PVC materijal, odnosno stolarija, je vaša najbolja solucija. Mi izrađujemo kvalitetnu stolariju. PVC stolarija je primer vrhunske tehnike i dizajna.
ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Naša aluminijumska stolarija se izrađuje od profila firme "ALUMIL" koja predstavlja jednog od najznačajnijih dobavljača aluminijumskih profila u Evropi.
STAKLOREZAČKE USLUGE

Kod nas možete ustakliti sve što ste zamislili: prozore, vrata, izloge... možete zameniti sve oštećene i razbijene staklene površine i sl.

Prateći elementi

Pored PVC i AL stolarije možemo vam ponuditi i pratće elemente koji će upotpuniti  kako funkcionalnost tako i izgled, ili doprineti da već postojeća stolarija  bude lepša i funkcionalnija.

Komarnici

Komarnici ili mrežice za zaštitu od nepoželjnih insekata. Mogu se jednostavno montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Mrežica je napravljena od kvalitetnog materijala i time se postiže otpornost na sve vremenske uslove. Komarnici mogu biti izrađeni u različitim dimenzijama, sve u zavisnosti od veličine otvora za koje su namenjeni. Komarnici se montiraju tako da ne narušavaju  izgled prozora. Komarnici mogu kao samostalni element po funkcionalnosti biti fiksni, klizni, rolo, vertikalni ili vodoravni, a takođe se mogu izraditi zajedno sa roletnama. Odlična su rešenja za sve vrste stambenih i poslovnih  objekata.

Roletne

   
Osim što su idealno rešenje od uticaja sunčeve svetlosti, istovremeno ispunjavaju i zahteve zvučne izolacije. Roletne imaju ulogu da štite od spoljnih atmosferskih uticaja ali I od neželjenih pogleda. Svojim izolacionim osobinama štede energiju potrebnu za zagrevanje ili rashlađivanje prostorija i izuzetno su jednostavne za montažu. Predstavljaju idealno rešenje za tople letnje dane i hladne zimske temperature, jer dodatno vrše termoizolaciju u stambenim i poslovnim objektima.

Svojim izuzetnim funkcionalnim i estetskim osobinama ispunjavaju sve zahteve po pitanju modernog građevinarstva. Dekorativnim karakteristikama omogućavaju uspešnu primenu na stambenim i poslovnim objektima. Ugrađene  roletne lako postižu moderan izgled starih i krajnje dopadljiv izgled novih objekata. Mogu se ugraditi prilikom same izgradnje građevinskog objekta ili naknadno na bilo kakvu vrstu već postojeće građevinske stolarije.

Venecijaneri

    Venecijaneri ili unutrašnje žaluzine su veoma praktičan sistem zaštite od sunčevog zračenja koji pri tom obezbeđuje finu regulaciju svetlosti. Osim što obezbeđuju željeni toplotni i svetlosni komfor, štite i Vašu privatnost od neželjenih pogleda. Veoma su jednostavni za korišćenje i održavanje, zbog čega su pogodni kako za stambeni tako i za  poslovni prostor. Pomoću naše široke palete venecijanera, aluminijumska traka debljine 0,18mm, plastificirana je u raznim bojama, možete uvek postići odličan izgled vaših prostorija.
Venecijaneri su od visokokvalitetnog aluminijuma, čiji specijalizovani postupak proizvodnje obezbeđuje postojanost boja i dug vek trajanja. Pogodne su za bilo koji tip prozora ili vrata, bez obzira na njihovu veličinu i oblik, a mogu se montirati na bilo koji tip stolarije – metalnu, drvenu ili pvc. Sistem za regulisanje sastoji se iz lančića/knapa za povlačenje.Proizvode se po meri kupca i prema zadatoj dimenziji otvora.  Zahvaljujući širokom spektaru boja (širine 18mm) koje imamo u ponudi, možete u svakom trenutku ulepšati prostor u kojem boravite i postići željeni estetski efekat. U ponudi je preko 40 boja aluminijumskih lamela.

Solbanke – simsovi,  podprozorske daske - klupice

Prozorske klupice  ispunjavaju sve kriterijume kada se zahteva lep izgled u kombinaciji sa funkcionalnošću. Lako se uklopaju u izgled svake fasade, ili ukoliko se ugrađuju sa unutrašnje strane, lako ih je uklopiti u enterijer stana ili poslovnog objekta. Mogu biti u različitim širinama a sve u zavisnosti od želje kupca.

Spoljne  prozorske klupice - simsovi alu ili plastificirani lim

Spoljne  prozorske klupice su najkvalitetnije i najdugotrajnije rešenje zbog svojih osobina da su otporne na vremenske faktore. Zbog svoje funkcije, prozorske klupice su konstantno izložene različitim uticajima, i zato njihova površina mora biti otporna na  mehaničke uticaje (udar i grebanje), vlagu i postojana na visokim ili niskih temperatura.

Unutrašnje PVC prozorske klupice
Unutrašnje PVC prozorske klupice su krajnje jednostavne za održavanje i otporne na mnoga sredstva za čišćenje. Vrlo su otporne na mehanička oštećenja i stabilnog oblika pri različitim temperaturama. PVC je otporan na svetlost, neosetljiv na vlagu i vrućinu.

Design by NormaReclamare